Acasa Sport Medalii pentru pugiliștii ploieșteni la finalele campionatului național de box pentru seniori

Medalii pentru pugiliștii ploieșteni la finalele campionatului național de box pentru seniori

3 min read
0
0
456

Sâmbătă dimineață, începând cu ora 11.00, în Sala Polivalenta Danubius din Brăila, au avut loc finalele campionatului național de box pentru seniori, în ring urcând cei mai buni pugiliști din țară, dar, din păcate, în fața a doar 350 de spectatori. Pentru finalele Campionatului Naţional de Box seniori de la Brăila s-au înscris 66 de pugilişti: 4 la categoria 49 kg, 7 la 52 kg, 6 la 56 kg, 9 la 60 kg, 6 la 64 kg, 8 la 69, 6 la 75 kg, 6 la 81 kg, 5 la 91 kg şi 9 la plus 91 kg.

La categoria 60 kg, Alexandru Gheorghe de la CSM Ploiești l-a învins la puncte pe Ștefan Marcu de la Farul Constanța, decizie 3-0. Constănțeanul a fost declarat învingător în semifinala cu dinamovistul Răzvan Andreiana, care astăzi la festivitatea de premiere a refuzat medalia de bronz și a rupt diploma primită. Celălalt medaliat cu bronz la această categorie a fost Eduard Tudoran de la CSM Călărași.

Andrei Arădoaie de la Dinamo București l-a învins la puncte, decizie 3-0, pe craioveanul Irinel Olaru, care a avut meritul de a rezista în picioare trei reprize, făcând față avalanșei de pumni trimise de Arădoaie. Medaliați cu bronz la categoria 81 kg au fost Georgian Popescu de la Petrolul Ploiești și brăileanul Vlad Sava.

Finala categoriei 91 kg i-a adus în ring pe Alexandru Machedon de la SCM Știința Bacău și Cătălin Cristea de la CSM Târgoviște. După un meci de mare luptă, arbitrii judecători l-au dat învingător la puncte pe Cristea, lucru care a stârnit nemulțumirea sportivului din Bacău. Medaliați cu bronz la această categoria au fost Andrei Lupașcu de la Suceava și Marius Tătar de la Arad.

Aceasta a fost ultima finală a galei, pentru că la categoria +91 kg adversarul lui Mihai Nistor, băcăuanul Lucian Atănăsoaie, a fost declarat accidentat la vizita medicală. Medalii de bronz la +91 kg au obținut Ionel Oșvat de la Oradea și Tiberiu Porcoi de la CSM Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

” Lasa Tableta si ia Paleta!” Înscrieri la Cursuri de Tenis de Masă!

Sub egida ” Lasa tableta si ia paleta!” Clubul Sportiv sectia de Tenis de Masa organizeaza…