Acasa Diverse Macanache a ales un artist tatuator din Ploiesti pentru a-si aplica pe piele proiectele decorative permanente

Macanache a ales un artist tatuator din Ploiesti pentru a-si aplica pe piele proiectele decorative permanente

2 min read
0
0
196

Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut sub numele său de scenă Macanache, este o figura cunoscuta in lumea hip-hop.

Din 2015 până în prezent, Macanache a colaborat cu o serie de nume cu rezonanțe diferite ca percepție și notorietate, atât din industria muzicală romanească, cât și din străinătate. De la artiști precum MZ Boom Bap (producător portughez) sau DilimanjaroSubcarpațiPhunk BWanlov the Kubolo (Fokn Bois), SiberiaArgatuExileSezDash până la Delia Matache şi raku avand colaborari chiar și în show-uri de stand-up comedy. Macanache este unul dintre artiștii ăia care-ți rămân pe retină, pe creier si îți intră sub piele.

Puțină lume cunoaste faptul ca talentatul rapper a ales un artist tatuator ploiestean pe numele sau Alexandru Dumitru pentru a-si finaliza proiectele decorative permanente.

Dupa cum a specificat artistul tatuator pe pagina sa de Facebook, prezenta lui Macanache in salon a a fost una plina de vibe si caterincă ceea ce a facut ca intalnirea cu simpaticul Macanache sa fie una greu de uitat.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …