Acasa Diverse Lupta pentru indoctrinarea sexuală a copiilor a mai facut un pas! DC Comics anunţă că fiul lui Superman este bisexual

Lupta pentru indoctrinarea sexuală a copiilor a mai facut un pas! DC Comics anunţă că fiul lui Superman este bisexual

3 min read
0
0
180

Superman s-a îndrăgostit de un reporter şi acum fiul său face acelaşi lucru, deşi de data aceasta interesul romantic al super-eroului este un bărbat numit Jay. DC Comics a anunţat luni că noul Superman, fiul lui Clark Kent şi Lois Lane, va avea o relaţie romantică cu un prieten de sex masculin.

Jon Kent şi jurnalistul în devenire Jay Nakamura au devenit prieteni într-o poveste lansată în august. Ei se vor săruta într-o poveste care va fi publicată luna viitoare, informează France24.
„După o scenă în care Superman cedează psihic şi fizic în încercarea de a salva pe toată lumea, Jay este acolo pentru a avea grijă de Omul de oţel”, a transmis DC Comics într-un comunicat.
Firul narativ va apărea în „Fiul lui Kal-El” numărul cinci, urmând să apară pe rafturi pe 9 noiembrie.
DC Comics a descris noul Superman ca fiind „bisexual” în comunicatul său de presă, care este intitulat „Jon Kent îşi găseşte identitatea”.
„Astăzi, mai mulţi oameni se pot regăsi în cel mai puternic supererou din benzi desenate”, a spus Tom Taylor, care scrie seria de benzi desenate.
În seria „Fiul lui Kal-El”, Jon Kent s-a luptat cu o serie de probleme de justiţie socială, inclusiv combaterea focurilor sălbatice şi protestarea împotriva deportării refugiaţilor.
Anunţul legat de cel mai faimos supererou din America vine pe măsură ce mai multe cărţi de benzi desenate îmbrăţişează diversitatea.
„Aquaman” a introdus un super-erou negru, gay la începutul acestei veri, iar Robin, în cel mai recent număr al benzilor desenate Batman, este bisexual.
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…