Acasa Opinii Loganul și pistolul Carpați fac victime

Loganul și pistolul Carpați fac victime

4 min read
0
0
64

Încă din anii ’90, dotarea poliției a fost o parodie, acest lucru ajungând subiect de bancuri si scenarii pentru seriale de comedie. Principiul „lasă, că nu e momentul!” sau „merge… ce are?!” a fost prioritar pentru instituțiile statului aflate în luptele politice.

Într-o lume tehnologizată, în care infractorii acționează cu cele mai scumpe dotări, Poliția Română cu ce se dotează? Cu Logan! Da, cu Logan de 1.2, benzină, fără aer, fără servodirecție, fără geamuri electrice!

Asta a fost prima reînoire a parcului auto a unei instituții ce ține de siguranța națională! Atenție, la preț de 40.000 de euro! Nu a cercetat nimeni cum s-a efectuat această achiziție în care Renault a dat lovitura!

În contextul în care orice firmă producătoare de automobile ar fi încheiat un contract pentru schimbarea unui parc auto al poliției unei țări. Iar, la acest număr impresionant de automobile, prețul pe bucată ar fi fost normal sub prețul unui singur autoturism achiziționat.

Ai noștri ce-au facut… au cumpărat ultima și cea mai ieftină mașină la 40.000 de euro. Bolizii cu motoare puternice și foarte luxoase le-au achiziționat pentru transport chestori sau însoțire demnitari.

Ultima dotare a poliției aflată sub comanda doamnei Carmen Dan este la autostrăzi. Logan capacitate 0.9. Asta au considerat mai marii Poliției Române si capetele luminate că este necesar în parcul auto al autostrăzilor: Logan 0.9.

Din cauza acestui management defectuos au început să moară oameni. Oameni puși în fața infractorilor fără o minimă dotare și cu un pistol Carpați în toc. Pistol aflat în dotarea Poliției încă dinainte de ’89. Scos din uz și fabricație!

Bâlbele legislative, șicanarea organelor de ordine pe rețelele de socializare, lipsa unor legi, lipsa frontului comun a șefilor în fata problemelor agenților, bineînteles că toate acestea adunate generează victime.

Ultima declarație a șefului Poliției Române demonstrează acest lucru. Această viziune comunistă în care nimic din ce am relatat mai sus nu contează. „Polițistul e de vină!”. No coment!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

SE CÂȘTIGĂ DREPTURILE SALARIALE A PESTE 50.000 DE POLIȚIȘTI FURAȚI LA SALARIU PRINTR-O PROSTEALĂ MARCA M.A.I.

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în dosarul nr. 1787/1/2019,  în data de …