Acasa Eveniment Kovesi: „Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian!”

Kovesi: „Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian!”

2 min read
0
0
404

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, vineri, la Europa FM, că nu a fost, nu este şi nici nu va fi prietenă cu „inculpatul Sebastian Ghiţă”. Declaraţiile acesteaia au loc după ce Ghiţă a susţinut că a participat la falsificarea raportului care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat pentru că la acea vreme avea „o relaţie foarte apropiată” cu Kovesi, „fiind practic prieteni”.

”Având o relație foarte apropiată cu doamna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea, și dânsa temându-se de un potențial rezultat negativ al comisiei tehnice, vorbind în mai multe rânduri cu dânsa și eu cunoscându-i pe cei care se ocupau de întocmirea raportului tehnic, am convenit ca împreună cu ceilalți să avem grijă ca raportul să fie pozitiv”, declarase Ghiță, marți, la ieșirea de la Parchetul General.

Kovesi a negat, însă, că ar fi fost prieteni și a susținut că nu vrea să comenteze dosarele în care este inculpat acesta.

”Din nou repet că nu doresc să intru în dialog cu inculpatul Ghiță Sebastian. Este trimis în judecată în două dosare, am solicitat arestarea preventivă de la Parlament, nu am obținut-o. În DNA sunt și alte investigații care îl vizează și nu sunt finalizate. Este sub control judiciar. Nu am fost, nu sunt și nu voi fi nicioadă prietenă cu incupal Sebastian Ghiță”, a susținut șefa DNA într-un interviu pentru Europa FM.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…