Acasa Sport Juniorii IV de la CSM Ploiești au câștigat „Cupa Moș Crăciun” la handbal

Juniorii IV de la CSM Ploiești au câștigat „Cupa Moș Crăciun” la handbal

2 min read
0
0
467

Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti a participat, ieri, la Făgăraş, la cea de-a II-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun”, competiţie organizată de Clubul Sportiv Municipal Făgăraş și Primăria Făgăraș în Sala Colegiului Naţional „Doamna Stanca”.

În competiţia băieţilor au luat startul şase echipe, alături de elevii lui Gheorghe Puia participând CSŞ Sibiu, CS Danubius Corabia, Sporting Ghimbav, LPS Braşov şi, bineînţeles, gazdele de la CSŞM Făgăraş.

CSM Ploieşti a făcut parte din Grupa B, alături de LPS Braşov şi CSŞM Făgăraş, şi a reuşit să câştige ambele partide, calificându-se, astfel, în finala turneului, în care s-a impus clar, la zece goluri, în faţa formaţiei din Corabia, câștigătoarea Grupei A.

erik

„A fost un turneu util pentru băieţi, la care am participat şi pentru a vedea care este nivelul în acea parte a ţării. Sunt foarte mulţumit de băieţi, pentru că au jucat bine şi au câştigat la diferenţe mari toate meciurile, chiar dacă i-am folosit şi pe cei mai mici de vârstă”, a spus antrenorul echipei ploieștene, Gheorghe Puia.

Organizatorii au oferit tuturor copiilor diplome şi medalii, iar câştigătorii au plecat acasă şi cu binemeritata cupă rezervată câştigătoarei.

cupa-medalii

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

” Lasa Tableta si ia Paleta!” Înscrieri la Cursuri de Tenis de Masă!

Sub egida ” Lasa tableta si ia paleta!” Clubul Sportiv sectia de Tenis de Masa organizeaza…