Acasa Front Julia, fetita din Ploiesti, a trecut luni in etapa a doua la emisiunea ” Românii au talent ” reusind sa impresioneze juriul prin talentul ei

Julia, fetita din Ploiesti, a trecut luni in etapa a doua la emisiunea ” Românii au talent ” reusind sa impresioneze juriul prin talentul ei

1 min read
0
0
318

„Românii au talent” show-ul de la Pro TV a fost lider de audiență cu prima ediție din istorie difuzată într-o zi de luni. Emisiunea jurizată de Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu a atras peste jumătate de milion de telespectatori.

Pentru spectatorii prahoveni a fost o editie emotionanta pentru ca Julia, fetita din Ploiesti, a debutat, nu fara emotii, pe scena show-lui de la Pro TV, unde a reusit sa impresioneze juriul trecand cu brio de prima etapă. Dificultatea numărului din concurs a fost remarcată de toți membrii juriului, cu toții fiind de acord cu faptul că este nevoie de munca si talent pentru a putea duce o asemenea reprezentatie la bun sfârșit.

 

Sa o sustinem in continuare pe Julia si sa speram ca talentul ei sa o trimita in marea finală!

Succes Julia!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O reușită a administratiei locale Campina! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a apropbat proiectul pentru construirea unei săli de sport, la Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu”

Astăzi, 14 aprilie 2021, a fost semnat contractul, în valoare de 16.260.252,36 lei, pentru…