Acasa Justiție Instanța confirmă abuzurile și incompetența conducerii Poliției Locale Ploiești

Instanța confirmă abuzurile și incompetența conducerii Poliției Locale Ploiești

5 min read
0
0
215

Pentru a-si intari si demonstra incompetenata totala si intr-o incercare disperata de a-si acoperi ilegalitatile, la solicitarea oficiala nr. 2111/07.12.2018, ceruta de publicatia Incisiv de Prahova, non-valorile Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti si celebra non-valoare Mocanu Gabriela Isabela, sefa asa-zisului Birou Juridic al acestei institutii (asa-zis birou juridic deoarece in acest birou se  interpreteaza legea cu partea dorsala, aspecte semnalate de noi in repetate randuri cu probe) ne raspunde ca aceste amenzi au fost aplicate in mod legal.

Iata competenta, pardon incomptenta crasa a acestor functionari publici platiti din banii nostri:

La data de 09.07.2019, prin sentinta civila nr. 28277/281/2018, Judecatoria Ploiesti confirma dezvaluirile noastre si demonstreaza abuzurile si incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti si ANULEAZA toate amenzile aplicate ilegal si prin abuz de catre politistii locali de la Ordine Publica, mentinand amenzile aplicate operatorului de salubritate Rosal Grup de catre politistii locali de la Biroul de Mediu din cadul Politei Locale Ploiesti, singurii indreptatiti de lege sa aplice astfel de sanctiuni si singurii care au respectat legea.

Avand in vedere ca Poliția locală a încălcat principiul „NULLA POENA SINE LEGE”, adică orice sancțiune aplicata fara temei legal este nulă, reiese fara dubii faptul ca ordinele lui Vaida Adrian au fost abuzive.

 

Mentionam ca, la data de 03.12.2019, ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala privind abuzul grosolan al omului neprocurorului Negulescu Mircea și al eternului director interimar al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida.

Acest dosar, doar printr-o coincidenta stranie, a ajuns sa fie instrumentat de militianul cu muzica greceasca in suflet, adica de comisarul de politie TOMA CIPRIAN, cel care a facut parte din grupul de crima organizata de la DNA ST Ploiesti, coordonat de procurorul Negulescu Mircea, ultimul având doar pe numele său peste 14 plangeri penale la nivelul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Acest militian a apucat sa audieze un sef din Politia Locala Ploiesti care a dat declarati ce au confirmat in totalitate sesizarea noastra penala si dezvaluirile noastre efectuate pe ziar. Ulterior, dosarul a fost lasat „la sertar” si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie clasat avand in vedere ca faptuitorul este Adrian Vaida, personaj utilizat de procurorul Negulescu Mircea ca martor mincinos si/sau ca martor cu identitate protejata in toate dosarele cu “fetisurile” procurorului „Portocală”, iar militianul a facut parte din aceeasi grupare care “paradea” si falsifica probe.

 

Vom solicita relatii despre soarta dosarului la DNA Strucutura Centrala privind stadiul acestuia, iar daca a fost clasat ne vom adresa instantei si vom sesiza Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, avand in vedere ca cele semnalate de noi au fost confirmate de instanta.

Cristina T.-Incisiv dePrahova

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PENTRU CA PIERD BANI VOR SĂ MODIFICE CODUL RUTIER! ANVELOPE DE IARNĂ ȘI LA 20 DE GRADE!

Potrivit unor surse, Codului Rutier va fi modificat in asa fel ca obligativitatetea cauciu…