Acasa Front In urma violentelor de la Buzau, politia a ramas cu demiterile, gainarii cu retinetile iar „activistul” cu vizualizarile si banii! O alta perspectiva a scandalului

In urma violentelor de la Buzau, politia a ramas cu demiterile, gainarii cu retinetile iar „activistul” cu vizualizarile si banii! O alta perspectiva a scandalului

5 min read
0
0
4,463

Buzoianul Robert Gabriel Niţu, a fost implicat recent intr-un scandal de proporții în care mai multe persoane au intenționat sa-l linșeze acest fapt fiind înregistrat de multitudinea de camere pe care pitorescul personaj le poarta asupra sa.

Acest domn autointitulat ” activist” este cunoscut în zona pentru modul în care acționează. Folosindu-se de aparatura de filmat întra în conflicte stradale în mod special cu organele de ordine pe care le acuza de diferite contravenții.

Acest Nițu nu face dezvăluiri în urma cărora cad capi ai mafiei, nu, domnul „activist” bazandu-se pe camera de filmat, umilește tot ce prinde, aparat de umbrela înregistrărilor video și a amenințărilor cu procese pe care le face în direct.

În ultimul scandal provocat de buzoian, opiniei publice i-au fost arătate clipele de groaza a acestui clovn, clipe pe care le-a trăit datorita comportamentului pe care-l are atunci când în opinia sa împarte dreptatea și face legea.

Discuțiile pe care le provoacă distinsul domn în clipurile sale sunt de natura sa declanșeze violente, ele fiind intenționat ” aruncate” persoanelor care se afla in atenția sa. Remarci gen „ce vrei ma” sau mistocareala aruncata comercianților de păsări ” uite ma ca naște o gaina”, nu duc decât în direcția dorita de cel care provoacă. La violență!

 

Inclusiv în alt clip ( bineînțeles nu cel prezentat de mas-media) acesta ii jignește pe comercianții de păsări legându-se de burțile lor: ” vezi sa nu naști mă!” persiflandu-i si astfel provocându-i.

 

În toate ” descinderile” sale video, sub sigla Curaj tv, tensiunea creste gradual iar asta pare sa l încânte pe acest Nițu. Scandalul aduce vizualizări, vizualizarile aduc bani!

Însă dupa ultimul circ cu vanzatorii de păsări totul s-a încheiat asa:

 

Când totul a degenerat ( și nu este pentru prima data) acesta urla :” Domuuuleeeee polițist, domnuleeeee polițist!”…cere ajutor polițiștilor pe care i persifleaza, ii ameninta și ii umilește zilnic în clipurile sale.

După aceasta mascarada a ” activistului” de Buzău au iesit doi vinovati: gainarii și poliția.

Domnul Nițu ( băiat istet) si-a atins scopul cu vizualizarile și banii iar poliția va rămâne cu demiterile si gainarii cu reținerile.

The end

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…