Acasa Eveniment Gata! Poliția a prezentat noile uniforme care seamană cu salopeta unui instalator

Gata! Poliția a prezentat noile uniforme care seamană cu salopeta unui instalator

3 min read
0
0
308

S-a confirmat un alt zvon ce circula de ceva vreme referitor la schimbarea uniformei. Nu doar atât, se dorește și un nou slogan și chiar o noi inscripții pe autospeciale. De curând, reprezentanții Poliției Române au dat publicitații imagini cu noile uniforme care vor intra in dotarea angajaților MAI. Însă, ca de obicei, se prefigurează un nou eșec.

Această măsură vine după ce tot mai mulți oameni ai legii s-au plâns că, atunci când aleargă după suspecți riscă să-și piardă caschetele, iar pantofii sunt prea incomozi din cauza tocurilor înalte. Astfel, caschetele vor fi înlocuite cu niște șepci, iar încălțămintea va fi una cât mai sport. În același timp, va fi schimbat și materialul din care sunt croiți pantalonii de poliție, în condițiile în care sunt foarte greu de călcat, dar și foarte frigurorși. Nu vor fi uitate nici cămășile, care sunt dintr-un material care face corpul să transpire abundent, în timp ce cravata va fi eliminată complet, pe motiv că s-a ajuns la concluzia că aceasta poate fi un accesoriu mortal în cazul unei confruntări corp la corp, în timpul căreia ar putea fi sugrumați cu aceasta.

În mediul on-line, angajații din poliție și-au făcut publică nemulțumirea, aceștia afirmând că noile uniforme seamănă cu salopeta unui instalator. Uniforma de poliție ar trebui să impună respect, să fie recunoscută ușor, dar să fie ușor de purtat și să ofere protecție celui care o poartă.

Momentan, Poliția Română a elaborat deja un proiect, care nu a fost încă aprobat de conducerea instituției.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vezi pe judete, cati tineri au votat la alegerile locale

Peste 1,8 milioane de tineri cu vârsta între 18 și 34 de ani au votat la alegerile locale,…