Acasa Eveniment Fumatul dăunează grav sănătății! Aseară la Neversea s-au bagat manele (VIDEO)

Fumatul dăunează grav sănătății! Aseară la Neversea s-au bagat manele (VIDEO)

2 min read
0
0
394

Neversea e cunoscut drept un festival de muzică electronică în care cei mai în vogă artiști ai lumii mixează sau cântă la malul mării, pe plaja din Constanța. Neînțeleșii care știu „cum stă treaba”, ascultătorii de muzică  new electro and house, aseară la NEVERSEA, au dat-o pe MANELE. Deh, „fumatul dăunează grav sănătătii!”

Un faimos DJ străin, prezent pe scena NEVERSEA, a introdus în recitalul său o secvenţă care a luat publicul prin surprindere, în seara a treia a festivalului, pe plaja din Constanța.

Din boxele uriaşe instalate pe plaja din Constanţa a început să răsune o manea, interpretată de Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“.

La finalul show-ului, artistul le-a mulțumit celor prezenți și a menționat numele lui Adrian Minune, în uralele celor prezenți. De remarcat că DJ-ul nu a mixat piesa lui Adrian Minune. În boxe s-a auzit melodia originală, în aplauzele celor prezenți la malul mării, la festivalul Neversea.

Festivalul se încheie duminică, 7 iulie. Programul complet al Neversea și lista artiștilor care urcă pe scena festivalului de la malul mării pot fi văzute AICI. 

VEZI VIDEO

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

A fost găsită arma de care a fost deposedat militarul constănțean! Unde si cine a gasit-o aflati din articol

A fost găsită arma de care a fost deposedat militarul constănțean. Aceasta se afla la 200 …