Acasa Justiție FOSTUL ȘEF AL DGIPI, GELU OLTEAN, ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

FOSTUL ȘEF AL DGIPI, GELU OLTEAN, ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

2 min read
0
0
113

Fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, Gelu Oltean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT. El este acuzat de complicitate la trafic de droguri de mare risc, scrie Digi24.ro.

Gelu Oltean a fost prins în județul Dâmbovița și a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de complicitate la trafic de droguri de mare risc. Ulterior, Tribunalul Brașov a aprobat arestarea sa.

Concubina fostului șef al DGIPI, Vanessa Youness, și un cetățean britanic, Thomas Lishman, au fost, de asemenea, arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov.

Cei trei organizau „într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, a transmis DIICOT Brașov.

Drogul despre care este vorba în această speță se numește dimetiltriptamină și considerat cel mai puternic drog psihedelic. DMT, supranumit „molecula spiritului”, este substanţa pe care cercetătorii o studiază de 70 de ani, pentru a-i înţelege efectul.

Vanessa Youness este fondatoarea unei clinici de welleness de lângă București. Gelu Oltean ar fi organizat, împreună cu Vanessa Youness, ședințe de șamanism la clinica acesteia unde folosea acest drog halucinogen.

În anul 2016, creatorul Gelu Oltean a fost cercetat penal, alături de alți trei chestori de poliție și doi comisari șefi, pentru că luau bani din bugetul instituției.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

S-a terminat cu ” n-are ce sa-ti faca”! Politistul te poate retine 24 de ore

Majoritatea cetatenilor stiu ca daca ai divergente cu politia, angajatii M.A.I. ” nu…