Acasa Eveniment Elena Udrea audiată la DNA Ploiești

Elena Udrea audiată la DNA Ploiești

2 min read
0
0
394

Elena Udrea a fost audiată, miercuri la amiază, la DNA Ploieşti, ca martor în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influenţă Vasile Blaga.

La intrarea în sediul DNA Ploieşti, Udrea a fost întrebată ce ştie despre dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă: „Vă daţi seama că dacă aş şti ceva nu v-aş spune dumneavostră!”

Ulterior, pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a scris: „Am fost audiata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Referitor la modul de numire in functii a celor sustinuti politic. Tot ce am spus public de ani de zile, am reluat in fata procurorilor. Aspecte care se regasesc in activitatea tuturor partidelor. Un mod de a functiona al acestora specific ultimilor 26 de ani este acum pus sub acuzare.  Asa cum am spus si cand comparam chemarea mea frecventa la DNA cu faptul ca Vasile Blaga era ocolit, ori este acuzata toata clasa politica, fiecare politician, dar si cei care au profitat de pe urma clasei politice fiind numiti cu sustinerea ei, fie schimbam legile, resetam totul si pornim la un drum nou. Sa ii acuzi doar pe unii ca sa ii scoti din joc nu foloseste deloc insanatosirii vietii politice si nici societatii in ansamblul ei. Dimpotriva!”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…