Acasa Sport Duminică, 9 iulie, la Ploiești, a V-a editie a Concursului de biciclete pentru copii „Road Grand Tour”

Duminică, 9 iulie, la Ploiești, a V-a editie a Concursului de biciclete pentru copii „Road Grand Tour”

3 min read
0
0
315

Copiii sunt cei ce ne calcă pe urme. Iar sportul înseamnă sănătate și dezvoltare armonioasă. Se pare că acest lucru începe sa devină o strategie și pe plan național.

Duminică, 9 iulie, are loc a V-a ediție a Concursului de biciclete pentru copii, eveniment intitulat “Road Grand Tour”, organizat de Primăria Municipiului Ploiești. 

Astfel, în intervalul orar 8:00-18:00, se  întrerupe  circulaţia  autovehiculelor  pe  Bd. Independenţei,  de  la  Statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud.

În consecinţă, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică.

La sensul din Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie.

Troleibuzele traseelor 44 si 202, în intervalul menționat, vor fi scurtate la Hale-Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu autobuze.

summerkids

Și în acest an, toate etapele Road Grand Tour Kids Edition fac parte din CUPA ROMÂNIEI LA CICLISM DE ȘOSEA PENTRU COPII 2017, organizată sub egida Federației Române de Ciclism, cu implicarea Asociației Județene de Ciclism Prahova și a Primăriei Ploiești.
Competiția se va desfășura pe categorii de vârstă, între 5 și 18 ani,  iar la aceasta se pot înscrie gratuit, la fața locului, toți copiii iubitori de ciclism. Circuitul de pe Bulevardul Castanilor are o lungime de 1700 m, este plăcut și accesibil.
La finalul concursului, realizat sub egida Federației Române de Ciclism, vor fi premiați câștigătorii primelor 3 locuri de la fiecare categorie. De asemenea, toți concurenții vor primi o diplomă de participare.
B.I.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Minifotbal „cu de toate”! Prima ediție a Cupei „Shaormeria Băneasa” la Ploiești! Afla unde si când

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pande…