Acasa Social Cum va fi vremea luni și marți

Cum va fi vremea luni și marți

3 min read
0
0
360

Vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată în centrul, estul şi sudul ţării, în timp ce în restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi sub formă de aversă, local în regiunile sudice, unde mai pot fi însoţite şi de descărcări electrice şi pe arii restrânse în rest, cu precădere în zonele de munte.

În Carpaţii Orientali şi Carpaţii Meridionali, la peste 1900 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade. Noaptea, în zonele joase de relief izolat va fi ceaţă.

În Ploiești, temperaturile vor fi în continuare uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această dată din an. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Marți, în țară, vremea va deveni în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a ţării, valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor apropia de normele climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe de scurtă durată, cu precădere în zonele de munte şi în regiunile sudice.

meteo-vreme

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …