Acasa Front Consumul de droguri în randul angajatilor M.A.I. este in crestere! Un alt politist depistat pozitiv la intrarea in serviciu

Consumul de droguri în randul angajatilor M.A.I. este in crestere! Un alt politist depistat pozitiv la intrarea in serviciu

2 min read
0
0
522

Dupa ce în Prahova un polițist a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri, un alt angajat M.A.I., din București,  a fost depistat pozitiv la DrugTest, vineri, 3 septembrie, la intrarea în serviciu. Acum este cercetat disciplinar.

”În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliției Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a polițiștilor, precum și o testare cu aparatul alcooltest și aparatul DrugTest.

Unul dintre polițiști, agent în cadrul Secției 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanțe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu și s-a dispus declanșarea unei verificări disciplinare.

Agentul de poliție în cauză a fost retras din zona de intervenție la evenimente și nu are acces la armament.” precizeaza intr-un comunicat Poliția Capitalei.

Trebuie menționat faptul că rezultatele probelor de urină ale agentului de politie din Prahova au arătat ca acesta nu a consumat substanțe interzise.

Datorita amplorii consumului de droguri printre angajații M.A.I. controalele se vor intensifica în perioada următoare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…