Acasa Front Compania Pfizer anunta ca va scoate un nou vaccin care va fi obligatoriu in cazul unui atac nuclear

Compania Pfizer anunta ca va scoate un nou vaccin care va fi obligatoriu in cazul unui atac nuclear

1 min read
0
0
766

 

În contextul războiului din Ucraina şi al declaraţiilor recente ale preşedintelui rus în ceea ce privește posibilitatea unui atac nuclear, compania Pifzer anunță livrarea către Europa a unui nou vaccin ce va fi obligatoriu în cazul unui dezastru atomic.

In ipoteza unui atac nuclear, in aer va exista iod radioactiv care va fi introdus in plamani prin inhalare si de acolo el  va patrunde in sistemul circulator, de unde va fi absorbit de glanda tiroida. O masura eficace de a preveni absorbirea iodului radioactiv de catre tiroida este administrarea noului vaccin Pfizer care va avea in componenta iodura de potasiu. Iodul stabil (neradioactiv) din aceste vaccinuri va fi repede absorbit de tiroida, ducand la oprirea acumularii de iod radioactiv de catre aceasta. Iodul radioactiv va fi apoi eliminat mai repede din organism prin functiile naturale ale corpului.

Astfel de vaccinuri vor fi disponibile la Centrele de Primire organizate de Autoritatile Publice pentru a fi distribuite.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Revoltă printre proprietarii de cai! Deșeurile asfaltice de la lucrările din zona Gării de Sud sunt depozitate printre grajdurile de la Hipodromul Ploiești

De câteva zile, printre proprietarii de cai de la Hipodromul Ploiești mogneste o adevărată…