Acasa Diverse Clubul Loft din Mamaia a fost amendat de poliţişti pentru un concert cu Puya

Clubul Loft din Mamaia a fost amendat de poliţişti pentru un concert cu Puya

2 min read
0
0
146

Clubul Loft din Mamaia a fost amendat de poliţişti, după ce a organizat o petrecere, unde au fost prezente mai mult de 500 de persoane. Poliţiştii s-au sesizat după ce pe reţelele de socializate au apărut imagini cu concertul lui Puya, scrie publicaţia locală Replicaonline.
În urma imaginilor difuzate în spațiul virtual, polițiștii constănțeni au efectuat verificări la clubul Loft din Mamaia, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale, notează Replicaonline. Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în direct, de la reprezentaţia artistului Puya în faţa petrecăreţilor de la Loft.
Autorităţile au aplicat sancțiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei. Potrivit legii, organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum 2 metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie. Cu o zi în urmă, organizatorul concertului de muzică eletronică „Dor de mare”, desfăşurat pe plaja din Năvodari, a fost amendat de autorităţi cu peste 35.000 de lei pentru că nu a respectat măsurile pentru a preveni răspândirea coronavirusului, dar şi pentru modul de alcătuire a scenei.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…