Acasa Diverse Gabriela Firea a reacționat după imaginea cu ambulanțele incolonate la Institutul Matei Bals

Gabriela Firea a reacționat după imaginea cu ambulanțele incolonate la Institutul Matei Bals

2 min read
0
0
328

Gabriela Firea a reacționat după imaginea cu ambulanțele care stau la coadă în curtea Institutului Matei Balș din Capitală. Primarul Capitalei susține că acestea au fost scoase din garaje și fotografiate doar pentru a speria populația.

”Îmi este rușine de rușinea lor. Firește că ieri s-au făcut internări și la Babel și la Balș, firește că s-au făcut externări, firește că este flux continuu, dar să faci așa ceva ca pe timpul lui Ceaușescu. Să aduci la defilare mașinele SMURD este incredibil, este o jignire la adresa tuturor românilor. Nu trebuie să ne convingă de existența coronavirusului prin această manieră” , a declarat Gabriela Firea.

Știm că este o problemă sanitară la nivel mondial, nu e cazul să ne creadă pe toți proști. Ei uită că suntem din București și că știm exact pe unde au circulat aceste salvări care au fost scoase la ordin, ca la comanda, ca și cum ar fi avut loc un accident cu cinci mașini, cu persoane încarcerate și trimise la Matei Balș.” , a continuat edilul.

”Știu exact harta pe unde au umblat, dar repet, îmi este rușine de rușinea lor. Știu exact când au ieșit din garaj și din ce garaj au ieșit, care este traseul pe care l-au făcut până la Matei Balș. Am toate aceste imagini. Nu era nevoie să facă așa spectacol grotesc” , a declarat Gabriela Firea

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O reușită a administratiei locale Campina! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a apropbat proiectul pentru construirea unei săli de sport, la Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu”

Astăzi, 14 aprilie 2021, a fost semnat contractul, în valoare de 16.260.252,36 lei, pentru…