Acasa Eveniment Caravana SMURD „Fii pregătit!” ajunge în Prahova

Caravana SMURD „Fii pregătit!” ajunge în Prahova

2 min read
0
0
379

Caravana SMURD ‘Fii pregătit !’ de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență va ajunge la Ploiești în zilele de 10 și 11 decembrie și va fi amplasată, în fața Palatului Administrativ, între orele 10.00 — 18.00.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii—și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD ‘Fii pregătit !’ se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD — http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd.

Caravana ‘Fii pregătit !’ este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susținerea Departamentului pentru Situații de Urgență și finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Șerban Cantacuzino’ al județului Prahova invită populația să viziteze caravana și să se familiarizeze cu regulile minime de protecție și de prim ajutor în situații de urgență.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…