Acasa Diverse Conducerea S.G.U. PLOIEȘTI sustine tacit ilegalitațile angajaților

Conducerea S.G.U. PLOIEȘTI sustine tacit ilegalitațile angajaților

4 min read
0
0
199

Pe angajatii societatii SGU platiti de contribuabili, nu-i atinge bratul lung al legii. Daca cineva a parcat unde „nu trebuie” imediat apar ” de la blocari” sa ” te puna la punct”, dar fara ca autoturismul din dotare al SGU sa fie parcat regulamentar, conform legii.

Daca si cei de la politia rutiera se feresc sa opreasca in locuri nepermise, de multe ori fiind sanctionati pentru alegerea facuta, cei de la ” blocari” sunt peste regulamentul de aplicare a sanctiunilor rutiere. In cel mai mare dispret atunci cand vor sa monteze sau sa deblocheze o roata, o fac cu incalcarea aceleasi contraventii.

Asa s-a intamplat si in data 11.02.2020 pe strada Anton Pan in jurul orei 13.10.

Dupa o blocare facuta regulamentar, a unui autoturism( căci nu blocarea este subiectul articolului) dispecerul SGU a fost sunat in jurul orei 12.45 de catre contravenient.

Persoana in cauza ( se poate auzi pe inregistrare) a specificat dispecerului ca are nevoie de deblocare, numai ca are rugamintea sa transmita echipajului care ajunge la fata locului sa parcheze regulamentar. Dar bineinteles ca cei care au ajuns, au parcat blocand calea de acces a unei proprietăți, sanctiune reglementata de OUG. Invatat cu modul de lucru ilegal, complet neinstruit dar pana la urma posesor de permis de conducere, conducatorul auto SGU PLOIESTI se face vinovat de urmatoarea contraventie:

Dar cine sa o aplice?

Politia Rutiera Ploiesti este inca timorată. Redactia mediasud.ro nu a primit nici un raspuns la sesizarea, din data de 12.02.2020, facută în legatura cu incalcarea legii de catre conducatorul auto reprezentant SGU.

Deasemenea aroganța conducerii SGU Ploiesti este crasa si sfidatoare la adresa comunitatii noastre, mediasud.ro neprimind nici un punct de vedere din partea societatii vis-a-vis de neregulile semnalate.

 

Iată emai-lul trimis in data de 12 februarie

„Redactia mediasud.ro solicita un punct de vedere din partea societații, ulterior comunicatul dvs. va fi publicat integral intr-un articol ce va face referire la situatia relatata mai sus. Prioritatetea redactionala a ziarului on-line mediasud.ro, este informarea contribuabilului ploieștean asupra problemelor ce frămantă comunitatetea noastră.
Cu stima
Redactia mediasud.ro”

Neprimind nici un punct de vedere din partea conducerii, putem trage concluzia ca ilegalitatile angajatilor sunt sustinute tacit de catre aceasta.
Iata inregistrarea video din 11.02.2020 pe link
Redactia ziarului on-line Mediasud asteapta din partea citititorilor pe adresa mediasudredactia@gmail.com, sesizari, nemultumiri, inregistrari si imagini foto cu modul de lucru al angajatilor SGU PLOIESTI. Impreuna putem schimba mentalitati ” miserupiste” platite din banii nostrii.
Mai puteti citi pe mediasud.ro

Când ajungi bătrân, te poți numi și Al Pacino că tot te lasă femeia

Detalii pe link

https://mediasud.ro/cand-ajungi-batran-te-poti-numi-si-al-pacino-ca-tot-te-lasa-femeia/

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primaria Ploiesti aminteste ca nu putem invinge Ambrozia decat impreuna

Multe persoane considera primavara ca fiind sezonul polenului. Exista, insa, o planta care…