Acasa Sport Bufoniada din CL Ploiești continuă. Viceprimarul Ganea aruncă pisica moartă în ograda liberalilor

Bufoniada din CL Ploiești continuă. Viceprimarul Ganea aruncă pisica moartă în ograda liberalilor

9 min read
0
0
314

În anul 2014, Lukoil și-a exprimat disponibilitatea de a dona municipiului Ploiești dreptul de proprietate în cotă indiviză a terenului aferent drumului din Colonia Teleajen și a comunicat faptul că ,,a fost obtinută de la conducerea Companiei CP Lukoil Moscova aprobarea pentru vânzarea către Primăria Ploiești a Bazei Sportive la valoarea de 150.000 de euro fără TVA”.

Baza sportivă, aflată în zona Teleajen, în apropiere de Liceul „Ludovic Mrazek”, pe care oricum Primăria Ploiești vrea să-l transforme în liceu cu profil sportiv, cuprinde un teren de fotbal, la dimensiuni oficiale, cu două tribune, plus un spaţiu viran pe care ar mai putea fi amenajate două terenuri de minifotbal cu suprafaţă sintetică.

În 2018, nu a existat prevedere bugetară, dar în aprilie 2019 municipalitatea a solicitat un nou punct de vedere cu privire la baza sportivă, iar răspunsul a fost că ,,oferta actuală pentru Baza sportive este în valoare de… 262.000 de euro, fără TVA, aceasta valoare fiind stabilită de către un evaluator independent cu certificatul ANEVAR”. Totuși, în urma unor negocieri, valoarea a rămas la 150.000 de euro fără TVA.

Ieri, după ședința Consiliului Local Ploiești, viceprimarul Cristian Mihai Ganea s-a plâns că aleșii PNL nu au votat proiectul prin care Primăria Ploiești urma să cumpere bază sportivă de la LukOil:

„Vot iresponsabil al aleșilor locali PNL în Consiliul Local Ploiești! Liberalii au votat împotriva achiziționării bazei sportive LukOil, deși cunosc faptul că CSM Ploiești plătește bani mulți pentru antrenamentele copiilor pe diverse terenuri particulare. Lukoil ne oferă baza sportivă la pretul de 150.000 de euro, pretul propus de municipalitate în urmă cu 4 ani, iar PNL refuză o oportunitate în condiţiile în care Ploieştiul este cel mai sărac oraş în ceea ce priveşte bazele sportive din patrimoniul municipalităţii! Felicitări, domnilor liberali pentru grija pe care o dovediţi pentru sănătatea copiilor din Ploieşti!”

Așa cum era de așteptat, postarea de mai sus, pe Facebook, a atras numeroase comentarii, cele mai multe fiind critice la adresa viceprimarului PSD:

Mihaila Nicoleta LukOil ne gazează acum sponsorizează !

Marcel Popa Mihaila Nicoleta Nimeni din tara asta nu se va atinge de o multinatională..Asa ca ne facem iluzii degeaba ca se va rezolva ceva cu această poluare din ce in ce mai agresivă!

Cristian Birleaza De aia nu vedeți câtă poluare e în Prahova! Banii-s la putere!

Chelan Bogdan Stați puțin.. ați pomenit de sănătatea copiilor și doriți achiziționare unei baza in mijlocul unei rafinării? Nu vedeți ironia?

Marcel Popa Si sportul este important dar mă întreb eu cu poluarea masivă din oraș ce facem?Administrația publică face ceva in acest sens?!Se pare ca nu!

Ninisor Mihai Bine ca dați cu milioanele sa construiți scoli in loc sa ….

În schimbul virtual de replici a intervenit și consilierul PSD, George Botez, în stilu-i caracteristic: ”Pai, hai sa le desenam, nu ?” (n.r. vizați fiind consilierii PNL)

Acesta a fost interpelat imediat de Daniel Sorescu: ”Botez George poate ar fi mai bine ca prea va vedeti inteleptul satului de ne luati de prosti pe toti. Unde o fi localizata baza aia sportiva si care ar impactul gazarii asupra sportivilor? Orice om cu scaun la cap nu ar investi in acest mar otravit”.

Cos Tin Nu suntem noi destul de Gazați,păi lângă Lukoil-ul ăla nici iarba nu crește, nu vă supărați dar nu mi se pare o idee bună!

Viceprimarul Cristian Ganea,  care are între atribuţii CSM Ploieşti, uită faptul că ar fi putut să cumpere și Sala de Box din fostul Club 1 Mai, dar e mai interesant că secția de box, prin CSM, să plătească chirie unui tandem naș-fin, din propriul anturaj.

„CSM Ploiești plătește bani mulți pentru antrenamentele copiilor pe diverse terenuri particulare”ne mai spune domnul viceprimar, uitând că CSM Ploiești închiriază sălile din dotare unor firme private, în timp ce sportivii clubului se antrenează pe terenuri private, de cele mai multe ori plătite de părinții copiilor.

De asemenea, Ganea omite faptul că banii din chiria Restaurantului Hipodrom nu prea ajung la club, iar tandemul şef serviciu financiar-contabilitate, Luminiţa Albu, şi şef birou juridic, Melania Dragomir, jonglează banii după bunul lor plac și schimbă directorii, deși sunt cele mai vinovate pentru situația dezastruoasă în care a ajuns clubul. (Spre exemplu, patru dulapuri care zac la Sala Olimpia au costat doar… 5.000 de euro, potrivit unor surse.) Ca să nu mai spunem de spoiala dată pe bani frumoși la Bazinul Vega, unde Ganea a făcut „inaugurarea”.

Vom reveni pe situația delicată care există de atâția ani la Clubul Municipal, unde domnul viceprimar își face campanie doar când e de premiat copiii sportivi, fără să-i întrebe în ce condiții s-au antrenat ca să fie competitivi.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Maestrul ploiestean Stelu Felix deschide portile Clubului Sportiv Felix Kombat Gym, pentru initierea copiilor in tainele kickboxing-ului

Sportul are nevoie de copii, așa cum și copiii au nevoie de sport! Maestrul şi antrenorul …