Acasa Front Biroul de Politie Rutiera Ploiesti are in dotare o motocicleta Honda ST1300 Pan European

Biroul de Politie Rutiera Ploiesti are in dotare o motocicleta Honda ST1300 Pan European

1 min read
0
0
441

Toate inspectoratele de poliție din țară au în structura lor polițiști pe motociclete, însă cei din conducerea Politiei Municipiului Ploiesti au ezitat ani de zile sa doteze cu „motoare” Biroul Rutier.

Deși la nivel de județ anumite birouri mai aveau câte o motocicleta, agenții din municipiu nu au beneficiat de un astfel de mijloc de deplasare.

Era necesar ca Politia Municipiului Ploiești sa aibă în dotare motocicleta? Categoric ca da! Acest mijloc de transport ajuta la o mai mare flexibilitate în deplasarea la apelurile 112 prin faptul ca blocajele și aglomerația traficului rutier din oras întârzie echipajul aflat intr-o autospeciala sa ajungă de exemplu la un accident.

Începând din acest an Poliția Municipiului Ploiești a achiziționat o motocicleta Honda ST1300 Pan European, care poate fi văzută pe străzile din municipiu și care a venit în dotare cu doua costume BMW  pentru cei doi agenți de la rutiera care vor patrula în schimburi și vor asigura la siguranta și conduita traficului rutier.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…