Acasa Eveniment Bărbat reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

3 min read
0
0
174

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pentru trafic de droguri de mare risc, în urma a două percheziţii domiciliare fiind ridicate este 2.200 de comprimate de ecstasy.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, transmis vineri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui A.I.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de mare risc, fără drept.
„La data de 18 noiembrie, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul A.I.C este implicat în activităţi de trafic de droguri de mare risc, pe raza judeţului Prahova, respectiv comercializarea de comprimate ecstasy”, se precizează în comunicat.
Procurorii menţionează că, în perioada iunie – noiembrie, A.I.C. ar fi achiziţionat din Marea Britanie, iar mai apoi ar fi comercializat ecstasy pe raza judeţului Prahova, la preţul de 50-60 lei/comprimat.
„În ziua de joi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, au efectuat două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 2.201 de comprimate ecstasy”, informează anchetatorii.
Vineri, A.I.C. a fost prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Șoferița care a omorât doua fete a fost lăsată să plece acasă după ce le-a spus polițiștilor că a încurcat pedalele

Şoferiţa în vârstă de 56 de ani, care a omorât două fete pe trotuar în cumplitul accident …