Acasa Front Atentie ploiesteni! S.G.U. ridica masinile parcate neregulamentar

Atentie ploiesteni! S.G.U. ridica masinile parcate neregulamentar

2 min read
0
0
239

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, personalul biroului de profil derulează activități de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public, în conformitate cu HCL nr.410/2019.

Astfel societatea solicită conducătorilor si posesorilor de autovehicule să respecte legislația și actele normative în vigoare, în ceea ce privește staționarea și parcarea autovehiculelor pe domeniul public, pentru a evita aplicarea măsurilor de ridicare a acestora.
Conform legislatiei in vigoare măsura administrativă de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar, este dispusă de polițistul rutier, în conformitate cu
art.8 din HCL nr.410/2019, în special în următoarele cazuri:
pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin de 25 de metri înainte și după acestea; în stațiile mijloacelor de transport public de persoane, precum și la mai puțin de 25 metri înainte și după acestea; pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin 1 metru pentru circulația pietonilor; în dreptul căilor de acces care deservesc proprietățile alăturate drumurilor publice; staționarea, parcare pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, fără a respecta prevederile legale în vigoare; staționarea, parcarea în dreptul căilor de acces către instituții, proprietăți gospodărești, hidranți.
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

De ce nu trage politistul cu pistolul? In cazul de la Buzau pistolul era prea mult pentru astfel de interventii, iar bastonul era prea putin

Cazul activistului civic agresat intr-un sat din Buzau de fata cu politia arata cat de vul…