Acasa Eveniment Atenție, ploieșteni! De astăzi, traficul pe Bulevardul Independenței vă va stimula imaginația la înjurături

Atenție, ploieșteni! De astăzi, traficul pe Bulevardul Independenței vă va stimula imaginația la înjurături

2 min read
0
0
500

Traficul supraaglomerat de pe principalul și cel mai circulat bulevard din municipiul Ploiești va deveni carambolesc, după ce Primăria a demarat lucrările de reparații punctuale pentru ridicarea la cotă a gurilor de scurgere de pe B-dul Independenței.

Astăzi, „demararea” lucrărilor a început prin semnalizarea gurilor de scurgere a apei pluviale în sistemul de canalizare, poziționate la marginea carosabilului, ceea ce a generat perturbări în trafic. Încă din prima zi, intersecția din fața fostei Case a Căsătoriilor era mai mult blocată. Mai grav este faptul că o ambulanță, cu semnalele acustice în funcțiune, cu greu și-a făcut loc printre autobuze, trolee și autoturisme care erau nevoite să schimbe banda de mers pentru a ocoli semnalizările puse la gurile de canal.

Primăria Ploiești anunță că „lucrările se vor desfășura începând cu această dată pe durata a aproximativ două săptămâni, în funcție de condițiile meteo, urmând ca în primăvara anului 2017 B-dul Independenței să intre în reparații capitale.”

Așadar, cel puțin două săptămâni va dura haosul, întrucât nu se poate lucra la ore cu trafic redus, ca în alte țări civilizate. Dar, ca să fiți liniștiți, dragi participanți în trafic, „Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.” Ceea ce le urăm și noi!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…