Acasa Justiție Aproape 90 de percheziţii, în ultimele două săptămâni, pentru destructurarea mai multor grupări infracţionale

Aproape 90 de percheziţii, în ultimele două săptămâni, pentru destructurarea mai multor grupări infracţionale

2 min read
0
0
333

Poliţia Română anunţă că a efectuat, pe parcursul ultimelor două săptămâni, aproape 90 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unor grupări infracţionale, fiind ridicate droguri mare risc, ţigări de contrabandă, arme, cartuşe, autoturisme şi computere.

Poliţiştii au făcut, în ultimele două săptămâni, 87 de percheziţii, în cursul cărora au ridicat 493 de grame şi 10 plante de cannabis, 5.744 de comprimate, 116 grame de cocaină, peste 200 de grame de haşiş, peste un kilogram de substanţe psihoactive, 400 de grame de amfetamine, aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă, patru arme, 1.200 de cartuşe, 23 de carduri bancare, şapte autoturisme, 14.700 de lei, 73.890 de euro, 90.000 de dolari, 6 laptop-uri, trei computere, 14 telefoane mobile şi 14 medii de stocare, precizează IGPR.

În perioada 14- 27 octombrie, poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au efectuat 38 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

Numărul persoanelor bănuite de aceste infracţiuni se ridică la 108, dintre care 37 au fost reţinute sau arestate. Faţă de alte două persoane a fost luată măsura controlului judiciar, arată IGPR.

La acţiunile desfăşurate au participat 307 poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…