Acasa Social Ai permisul suspendat? O să muncești la morgă!

Ai permisul suspendat? O să muncești la morgă!

1 min read
0
0
309

Moldova a dat start programului de reeducare a şoferilor prinşi bauti la volan. Acestia trebuie sa participe la un program de asistență la  autopsierea persoanelor decedate în accidente rutiere, cat si la toaletarea acestora. Programul de reeducare va dura trei luni, timp în care participanţii vor mai merge şi în spitale pentru a acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere şi vor prticipa la diverse instruiri privind riscurile consumului de băuturi cu alcool.

Vizita la morgă a bărbaţilor, al căror permis de conducere a fost suspendat, dureaza aproximativ cinci ore pe sedința. Pe lângă faptul că acestia participa la necropsierea cadavrelor, vor spăla si sălile de autopsie.

Programul durează până la trei luni şi costă patru mii de lei, bani achitaţi de şoferi. Acesta prevede 12 sesiuni. Trei sunt individuale, iar nouă – de grup, printre care o vizită la spital, unde vor acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere. În prezent, 24 de persoane participă la program. Dacă reușesc să termine cele 12 sesiuni, cursanții vor intra în posesia premiului de conducere.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

2020! Asa arata o parcare, fix in centrul orasului Ploiesti, in spatele cladirii Telekom

Orasul Ploiesti. Resedinta judetului Prahova. Cum arata orasul Ploiesti? Unii vor spune ca…