Acasa Sport 65 de sportivi vor participa la Campionatele Naționale de gimnastică de la Ploiești

65 de sportivi vor participa la Campionatele Naționale de gimnastică de la Ploiești

3 min read
0
0
163

Șaizeci și cinci de sportivi de la șaptesprezece cluburi din țară vor participa la Campionatele Naționale de gimnastică individual open și Campionatele Naționale de gimnastică ale reprezentativelor de club, masculin și feminin, care vor avea loc la Sala Olimpia din Ploiești, în perioada 1-3 septembrie, informează FRG pe pagina oficială de Facebook.

„Evenimentul marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale, competiție care a debutat în 1947, la Reșița. Este pentru a treia oară în istoria naționalelor de gimnastică (după 2007, 2008) când cele mai bune gimnaste și cei mai buni gimnaști își dispută podiumurile în orașul prahovean, anul acesta în concurs aflându-se reprezentanții cluburilor CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani, CSM Arad, în total 65 de sportivi urmând a-și disputa titlurile pe echipe, individual compus și aparate”, se arată pe site-ul de socializare citat.

Campionatele Naționale, care revin la Ploiești după o pauză de 9 ani, reprezintă un test pentru sportivi înaintea Campionatelor Mondiale, programate la finalul lunii septembrie, la Montreal, Canada. „Președintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a afirmat că numele gimnaștilor care vor reprezenta România la Mondiale vor fi anunțate după Campionatele Naționale și le urează succes celor care vor concura la Ploiești”, se mai menționează pe pagina FRG.

Programul competiției este următorul: vineri (1 septembrie) — ora 16,00-18,30 — concursul masculin; sâmbătă (2 septembrie) — 16,30 — 18,30 — concursul feminin; duminică (3 septembrie) — 11,00 — 14,00 — finalele pe aparate (masculin, feminin).

Campionatele Naționale de Gimnastică 2017, organizate în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria Municipiului Ploiești, Consiliul Județean Prahova, vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică. Intrarea publicului la eveniment este gratuită.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Minifotbal „cu de toate”! Prima ediție a Cupei „Shaormeria Băneasa” la Ploiești! Afla unde si când

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pande…