Acasa Eveniment 60 de persoane aduse la audieri, în urma unor percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București

60 de persoane aduse la audieri, în urma unor percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București

2 min read
0
0
340

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT au efectuat, marți, 23 de percheziții în județul Prahova și în municipiul București la domiciliile unor suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc, 60 de persoane fiind aduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, procurorii și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) au făcut 18 descinderi în județul Prahova și cinci în municipiul București.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecți au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, de la domiciliile suspecților au fost ridicate aproximativ 50 de grame de canabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor, telefoane mobile și diverse sume de bani.

După finalizarea perchezițiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale, la activități participând luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…