Acasa Diverse 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare și muncă la biserică pentru evaziune fiscală pe videochat in Sălaj

1 an și 6 luni închisoare cu suspendare și muncă la biserică pentru evaziune fiscală pe videochat in Sălaj

2 min read
0
0
67

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, a fost condamnată, prin acord de recunoaștere a vinovăției, la 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, pe motiv că nu a declarat la Fisc veniturile realizate din videochat. Pe lângă pedeapsă, femeia a fost de acord să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității la o biserică.

Femeia a fost acuzatăc că, în perioada 2013-2018, a realizat venituri din activități de videochat în cuantum total de peste 58.000 lei (echivalentul a aproape 13.000 euro), pe care nu le-a declarat organelor fiscale pentru a plăti impozit și contribuții la sănătate. Inculpata a recunoscut fapta și a încheiat cu procurorul acord de recunoaștere a vinovăției. ”Contul mi l-am făcut eu, am completat niște formulare online, am comunicat codul IBAN și m-am logat eu direct la un site de profil.”, a declarat femeia. Instanța Tribunalului Sălaj a consființit acordul de recunoaștere, prin care s-a stabiit pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității la o biserică.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…