Acasa Diverse Comisarul care a coordonat neprofesionist operatiunile de cautare ale Alexandrei a primit calificativul ” foarte bine” de la IGPR

Comisarul care a coordonat neprofesionist operatiunile de cautare ale Alexandrei a primit calificativul ” foarte bine” de la IGPR

3 min read
0
0
175

Comisarul-şef Nicolae Alexe, cel care a coordonat toate operațiunile de căutare ale Alexandrei Măceșanu, a fost dat afară din Poliție la începutul anului. El a contestat măsura, iar judecătorii au suspendat decizia, după ce au constatat că IGPR îi dăduse calificativ “foarte bine” inclusiv pentru ziua tragediei, când interlopii l-au trimis pe o pistă greșită, folosindu-se de poliție ca să sperie clanul rival!
La un an de la tragedia de la Caracal, apar noi informații în cazul comisarului Nicolae Alexe, cel care ar fi trebuit să coordoneze operațiunile de căutare a tinerei ucise de Gheorghe Dincă și pe care IGPR l-a destituit din Poliție la începutul anului.
În martie, Nicolae Alexe a atacat în instanţă decizia prin care a fost dat afară din Poliţie. El susţine că era împuternicit în funcția de adjunct de doar 3 luni, “timp insuficient pentru adaptarea la cerințele postului”. “Nu am fost pregătit profesional de către IGPR”, susţine el.
Surpriza din dosar: a primit calificativ “foarte bine” inclusiv pentru ziua tragediei!

În mai, Tribunalul Olt a decis suspendarea destituirii lui Alexe din Poliție, miercuri, IGPR a făcut recurs, iar pe 22 iulie, Curtea de Apel Craiova l-a respins, ca nefondat. Iar dosarul din instanță scoate la iveală un fapt incredibil.
Atunci când i-a fost evaluată activitatea, Nicolae Alexe a primit calificativul “foarte bine” din partea Poliției. Inclusiv pentru ziua în care el nu a căutat-o pe Alexandra aşa cum trebuie. Iar dacă a primit acest calificativ, atunci demiterea sa din Poliție nu poate fi justificată, au opinat magistrații.
Decizia Curții de Apel care confirmă suspendarea executării dispoziției de destituire a lui Alexe este o repunere temporară în drepturi. Dosarul în care se judecă cererea de anulare definitivă a deciziei de destituire din Poliţie a fost mutat la Tribunalul Mehedinţi, prin decizia Curţii de Apel Craiova, la cererea IGPR.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…