Acasa Diverse Un preot din Giurgiu a fost arestat pentru că se masturba in mașină

Un preot din Giurgiu a fost arestat pentru că se masturba in mașină

5 min read
0
0
102

Bărbatul din Giurgiu prins în timp ce se masturba în mașină este preot.

El este acuzat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Apelul la 112 a fost înregistrat miercuri dimineaţă. „La data de 11 ianuarie 2023, ora 09:25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112 de un tânăr de 18 ani din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism staționat în fața unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu”, transmite IPJ Giurgiu. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Prima reacție a Episcopiei Bărbatul din Giurgiu prins în timp ce se masturba în mașină este preot. Prima reacție a Episcopiei Data actualizării: 13.01.2023 17:48 Data publicării: 11.01.2023 23:36 Bărbatul se afla singur în maşină. Un tânăr l-a văzut ce face şi a sunat la 112. Sursa foto: Profimedia Images Bărbatul de 48 de ani prins în timp ce se masturba în mașină, în apropierea Liceului „Nicolae Cartojan” din Giurgiu, este preot. Episcopia a avut o primă reacție în acest caz. „Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”, se arată în comunicatul transmis de Episcopia Giurgiu. Preotul este suspendat până la finalizarea investigației, a transmis instituția. „Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate. Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoiului Eparhial dacă rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru. Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. DUȚU Stelian”, se arată în comunicatul Episcopiei Giurgiu.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…