Acasa Front Un politist s-a fotografiat in lenjerie intima cu un morcov bagat in anus

Un politist s-a fotografiat in lenjerie intima cu un morcov bagat in anus

2 min read
0
0
196

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui se află în centrul unui uriaş scandal după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu un poliţist surprins în ipostaze pornografice. IPJ Vaslui nu are inspector şef în exerciţiu încă din toamna anului trecut.

Imaginile controversate au fost publicate de ziarul Vremea Nouă din Vaslui. Potrivit publicaţiei, bărbatul care apare în imagini este un poliţist din cadrul IPJ Vaslui.

Protagonistul imaginilor apare în două ipostaze diferite şi în cel puţin una dintre fotografii se observă că aceasta este realizată de el însuşi, cu ajutorul unui selfie stick.

Într-una dintre fotografii, poliţistul apare îmbrăcat în lejerie de damă (desuuri, sutien, bikini), iar într-o a doua fotografie el îşi fotografiază penisul în erecţie, iar într-o alta s-a fotografiat cu un morcov în anus.

Potrivit publicaţiei Vremea Nouă imaginile ar fi fost transmise de poliţist unor apropiaţi, care la rândul lor le-au distribuit mai departe.

„Astfel de poze pot deveni oricând obiect de şantaj, iar un poliţist aflat la mâna cuiva nu îşi mai poate îndeplini cu obiectivitate datoriile de serviciu”, au motivat reprezentanţii ziarului decizia de a da publicităţii fotografiile, subliniind că prin gestul său poliţistul a vulnerabilizat instituţia la care lucrează.

IPJ Vaslui nu a avut inca nici o reactie oficiala.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

9 agenti de politie retinuti dupa ce au torturat doua persoane in urma unui conflict generat de portul mastii

Opt agenţi de la Secţia 16 Poliţie din Capitală au fost reţinuţi de procurorii Parchetului…