Acasa Campina Un nou focar de Covid 19 la Spitalul Municipal Campina

Un nou focar de Covid 19 la Spitalul Municipal Campina

2 min read
0
0
289

Trei noi focare de Covid au fost identificate în ultimele zile în judeţul Prahova. Două dintre acestea sunt la firme din Ariceştii Rahtivani şi Ploieşti, iar unul la Spitalul Municipal Câmpina, unitate desemnată spital-suport Covid.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, la firma din Ariceştii Rahtivani au fost confirmaţi 17 angajaţi dintre cei 25 testaţi. Programul de lucru al angajaţilor a fost reconfigurat, s-a făcut dezinfecţia spaţiilor, persoanele confirmate au fost izolate, iar conmtacţii direcţi au fost carantinaţi, a mai transmis Prefectura.

La firma din Ploieşti, au fost confirmaţi 31 de angajaţi dintre cei 212 testaţi. „Angajaţii au fost testaţi în vederea efectuării unui training în afara ţării pentru un proiect nou. Toţi cei depistaţi pozitiv sunt izolaţi şi sunt asimptomatici în prezent, iar contacţii direcţi ai acestora au fost carantinaţi. Activitatea a fost reorganizată astfel încât să nu afecteze procesul de producţie şi spaţiile au fost igienizate”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, la Spitalul Municipal Câmpina, cinci cadre medicale de la Secţia Obstetrică-Ginecologie au fost confirmate cu noul coronavirus. Personalul a fost izolat, s-a făcut dezinfecţia spaţiilor, iar graficul de lucru a fost refăcut, astfel încât activitatea se desfăşoară în condiţii normale.

Potrivit Prefecturii Prahova, în judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 164 de noi cazuri de Covid şi 6 decese.

Incidenţa cumulată a cazurilor active, din ultimele 14 zile, din judeţ, raportată la 1000 de locuitori, este de 1,99.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…