Acasa Diverse Un agent și-a amenințat colegii cu pistolul, în sediul poliției

Un agent și-a amenințat colegii cu pistolul, în sediul poliției

2 min read
0
0
195

Un polițist din Bacău a venit luni la sediul Inspectoratului de Poliție, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent, și a început să-și amenințe colegii cu pistolul. În cele din urmă, bărbatul a predat armamentul din dotare, iar acum se desfășoară o anchetă internă, notează Ziarul de Bacau.

„Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare. În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

Polițistul a fost testat psihologic în februarie 2016. În perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Stiati ca in Romania exista „Podul lui Dumnezeu”?

Podul lui Dumnezeu din comuna mehedinţeană Ponoare este unul dintre cele trei poduri natur…