Acasa Front Evolutia muzicala a acestor timpuri bizare! Sa fi in extaz cand artistul isi bagă p..a în mă-ta!

Evolutia muzicala a acestor timpuri bizare! Sa fi in extaz cand artistul isi bagă p..a în mă-ta!

3 min read
0
0
363

Cel mai clar exemplu de progres in aceasta tara il reprezinta aparitia trap-ului .

Un nou stil muzical , preluat din America si creat in conformitate cu nivelul muzical din Romania .

     Trap-ul este un stil de muzica , care combina beat-ul piesei , inconfundabil de trap , cu muzica electronica si hip-hop. Deoarece este un curent muzical nou , tot mai multa lume incearca sa ii dea o forma personala , care sa aiba succes : trap de club (unde se combina tobele din beat-uri cu muzica de club ) , EDM trap ( unde muzica electronica se combina cu beat-ul) sau Trapstyle , care pare sa prezinte cea mai originala forma de trap ( unde versurile prezinta viata de strada cu droguri , violenta si bani) .

O data cu acest nou trend au aparut si „artistii”, noile vedete de apartament, care punand in combinatie versuri de multe ori neinspirate, pe un beat rulat la laptop fac furori in mediul on-line atragand tinerii ca un magnet si imbogatind pe de alta parte gașca lătrătoare.

In mare parte artistii trap arata straniu, sunt aproape anemici, tatuati pe față si foarte predispusi la excese, acolo fiind o lume plina de droguri si alcool. Multi traperi parasesc viața devreme. DIICOT daca ar monitoriza mai bine aceasta patura muzicala ar putea avea rezultate majore si cu un puternic impact in randul tineriilor. Este vizibil si la mintea cocosului.

Publicul devenine hipnotizat in fața acestor facatori de muzica, ajungand sa plateasca bani grei pe bilete pentru a intra in extaz atunci cand un artist semi treaz isi baga p..a in mama lui! S-a ajuns la performanta ca acest spectator tânăr sa achite tichetul de intrare doar ca un gang-star de Dambovita sa-l injure si sa-l batjicoreasca in direct, el zambind, urland si aplaudand frenetic invaluit in emotie si fericire. La aceste spectacole melodiile sunt doar de umplutura, jignirile si amenintarile dominand aparatia acestor traperi pe scena.

Sa te duci la un eveniment ca pe banii tai artistii sa ” se pi..e pe tine” e dovada evolutiei sociale si muzicale a acestor timpuri ciudate pe care le traversam cu totii!

Video: Bucalae

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…