Acasa Eveniment Şi-a legat mâinile de picioare şi apoi s-a aruncat în apă sub privirile soţiei

Şi-a legat mâinile de picioare şi apoi s-a aruncat în apă sub privirile soţiei

3 min read
0
0
242

Incident tulburător la Gura Humorului, judeţul Suceava, duminică, 28 iunie. Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a luat zilele sub ochii soţiei, într-o manieră realmente şocantă.

Anchetatorii au stabilit că, pe 28 iunie, cei doi soţi şi-au anunţat rudele cu care locuiesc în Gura Humorului că pleacă la o plimbare prin parcul Ariniş, aflat chiar pe malul râului Moldova.

Când au ajuns la râu, pe un punte de deasupra apei, bărbatul a înghiţit mai multe plicuri de medicamente, după care şi-a scos şireturile de la încălţăminte.

Şi-a legat mâinile de picioare şi apoi s-a aruncat în apă sub privirile soţiei. Femeia le-a spus anchetatorilor că, într-o primă fază, a crezut că bărbatul glumeşte, iar când şi-a dat seama că acesta chiar vrea să-şi pună capăt zilelor a încercat să-l salveze. L-a tras din apă, însă acesta s-ar fi opus.

La un moment dat, bărbatul a dispărut pur şi simplu, iar femeia a crezut că a reuşit să iasă singur la mal. Aşa că a plecat şi l-a aşteptat acasă. Văzând că acesta nu mai vine, în cursul serii soţia a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia soţului.

Trupul neînsufleţit al victimei, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit în râu de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la 100 de metri distanţă să locul pe care l-a indicat femeia.

Surse din rândul anchetatorilor spun că de la începutul anului până acum, cei doi soţi au avut mai multe tentative de suicid, fiind salvaţi de rude. Ei au fost internaţi, în urmă cu câteva săptămâni, în Spitalul de Psihiatrie de la Câmpulung Moldovenesc, fiind în evidenţă cu afecţiuni psihice cronice

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Soarelui este singurul loc din lume unde politia rutiera are ordin sa-si execute serviciul cu spatele

Felul în care se circulă pe autostrăzile din România dovedește că foarte mulți șoferi fie …