Acasa Eveniment Serviciul Poliției Rutiere Maramureș în haos! 9 agenți de poliție din cadrul SPR Maramureș au fost săltați de DGA

Serviciul Poliției Rutiere Maramureș în haos! 9 agenți de poliție din cadrul SPR Maramureș au fost săltați de DGA

3 min read
0
0
1,225

Serviciul Poliției Rutiere Maramureș este în haos! 9 agenți de poliție din cadrul SPR Maramureș au fost săltați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș fiind acuzați de luare de mită.

Conform informațiilor le-au fost montate camere de supraveghere in autospecialele radar. Acestia au fost înregistrați audio-video în timp ce ar fi luat mită de la șoferii aflați în trafic și care erau prinși fie cu viteză sau care ar fi comis diferite abateri de la legislația rutieră.

”Se efectuează acte de urmărire penală față de mai mulți polițiști ai compartimenului Poliție Rutieră din cadrul IPJ Maramureș pentru infracțiuni de corupție. Beneficiem de sprijinul DGA și a conducerii IPJ Maramureș” a declarat Bogdan Gabor, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Conform surselor procurorii urmează să dispună reținerea acestora pentru 24 de ore. Se pare că un singur polițist ar putea să nu fie reținut pentru 24 de ore pentru că acesta ar fi fost înregistrat audio-video doar o singură dată. Ceilalți ar fi luat mită în mod repetat.

 Ce se întâmplă cu activitatea SPR Maramureș?

”Se vor dispune măsuri după ce vom fi informați de către unitatea de Parchet la măsurile legale dispuse în cauză” a declarat agent șef Romeo Tămășan, purtător cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform informațiilor dosarul penal este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și se lucrează la el de aproximativ un an de zile. La Parchetul Maramureș sunt audiați atât agenții de poliție cât și alte persoane, fără o calitate specială, precizeaza baiamare24.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Inregistrarea video in care manelistul Costel Biju ” ameninta” cu farmece un politist din comuna Paulesti

Cunoscut in lumea manelistilor sub numele de Costel Biju, celebrul cantaret a trecut de cu…