Acasa Eveniment Senzational, senzational, dar sa nu aplicam legea cu dubla masura! Si celui care a filmat accidentul, in care a fost implicat ministrul Transporturilor, ar trebui sa i se retina permisul de conducere

Senzational, senzational, dar sa nu aplicam legea cu dubla masura! Si celui care a filmat accidentul, in care a fost implicat ministrul Transporturilor, ar trebui sa i se retina permisul de conducere

2 min read
0
0
257

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

Din primele cercetări, autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar. Totul a fost filmat de catre un motociclist contrariat de modul in care autoturismul incalca regulile de circulatie.

Toate bune si frumoase. Numai ca in goana dupa senzational si acuze ( legale pana la urma), societatea si organele legii au omis, ca intodeauna cand apar astfel de filmari, sa sesize si faptul ca bunul samaritean care produce filmarea incalca flagrant legea.

Conducatorul motocicletei iritat de modul de deplasare a autoturismului in care se afla ministrul Transporturilor, incalca la randul lui aceleasi norme rutiere.  In timp ce urmareste autoturismul el insusi se deplaseaza pe sensul opus de mers, contraventie prevazuta la art. 120/ alin. 1/ lit. i din OUG 195/ 2002 si sanctionat de art. 100/ alin.3/ lit. e din OUG 195/2002 cu 4-5 puncte amenda si retinerea permisului pentru o perioada de 30 de zile.

Iata filmarea:

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…