Acasa Front „Sa omorâm politisti!” Unde s-a ajuns dupa linșajul media

„Sa omorâm politisti!” Unde s-a ajuns dupa linșajul media

6 min read
0
0
1,128

Potrivit legii, este definit ca accident rutier evenimentul care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: s-a produs ori si-a avut originea pe un drum public, din accident au rezultat avarii sau pagube materiale si/sau ranirea ori decesul unor persoane, iar in eveniment a fost implicat cel putin un vehicul in miscare.

Accidentul

La data de 13.01.2022 in sectorul 1 București o autospecială de poliție a lovit pe trecerea de pietoni doua fetite. În urmă impactului una dintre victime în vârstă de 13 ani a decedat.

De ce a răscolit acest accident societatea civila

De ce a răscolit acest accident societatea civilă? Pentru ca a fost implicată o mașină a statului, pentru ca victima a fost o fetita de 13 ani și pentru ca s-a întâmplat pe trecerea pentru pietoni.

Tragedia

Tragedia trebuie înțeleasă cu empatie pentru ambele familii.

Sa nu uitam ca intr-un asemenea eveniment sunt  nenorocite doua familii. Atât a victimei cât și a celui care a fost la volan. Nimeni nu cred ca ar vrea sa fie acum în pielea conducătorului auto.

Un accident rutier nu se întâmplă din dorința celui vinovat. Nimeni nu pleacă cu mașina pe drum sa omoare oameni!

În urma acestei tragedii opinia publica a identificat în conducatorul auto un criminal în serie! Ce trebuie sa-i facem unui criminal în serie? Trebuie sa-l împușcam, sa-l tăiem, sa-l tranșăm, sa-l tocăm, sa-i dam cu sare și sa-l dam la porci!

Nu uitați ca toți avem permis si putem fi implicati în evenimente rutiere fără voința noastră!

O asemenea presiune sociala îl va priva pe vinovat de o judecata dreaptă!

Mass-media

Mass-media a vazut în acest accident un nou caz Floyd. Politicienii, ziariștii s-au întrecut în declarații care nu au nici o legătură cu accidentul rutier.

Sa nu uitam ca la volan se afla in primul rand un conducător auto, conducător auto care conducea legal și fără alcoolemie un autovehicul și care a fost implicat intr-o tragedie rutiera în urma căreia va răspunde legal.

Ce vedem in on-line și pe televiziuni? Au început atacurile politice și construirea de imagine asa cum s-a întâmplat pe spatele fiecărei tragedii. Fie ca a fost ” Colectiv” sau ” Cazul Caracal”! Totul se repetă! Nu empatia adevărată isi face loc în sufletul societății ci ura generata de cei care vor sa câștige lupte politice și de imagine.

Găsim în on-line declarații

Ce legătură are un eveniment rutier cu declarațiile de mai jos…..Dumnezeu știe…

 

Adriana Saftoiu: ” Cei care ar trebui sa ne protejeze sunt cei care se pișă cu euforie pe noi

Sau

O mașină a lovit un copil……..aloooooooo!!!!

Conducatorul auto este o persoana la volanul unui autoturism. Un cetățean român! O persoană!…..Ce legătură are accidentul cu sistemul? Cu cumpărături de functii? Ce legătură au tamponarile pe care le-am avut sau le vom avea cu totii sau mai rău accidentele rutiere, cu locul nostru de munca?

Ce legătură are tragicul accident cu încadrarea din sursa externa? Cu faptul ca a lucrat în Anglia?

 

Presa a dat și viteza autoturismului! Nu 79 km, nu 82, nu 100! Circula cu 80 km/h desi știm cu toții ca viteza unui autovehicul poate fi determinata de un aparat omologat.

Concluzie: Rezultatul linșajului media

Nu vom mai pune și comentariile celor incitati de titlurile de presa ce pot fi găsite din abundenta pe Facebook, însă astăzi a apărut o știre care dacă se va dovedi că este adevarata va  fi greu de prevazut deznodământul.

Iată doua titluri:

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…