Acasa Eveniment S.G.U. Ploiești a schimbat mașina, dar narvul ba! Sau cine ii blocheaza pe cei de la „blocari”?

S.G.U. Ploiești a schimbat mașina, dar narvul ba! Sau cine ii blocheaza pe cei de la „blocari”?

5 min read
0
0
183

Dupa cum informam cetatenii orasului Ploiesti, inainte de intrarea in starea de urgenta, conducatorii auto ai S.G.U. Ploiesti si in primul rand cei de la „blocari”, pe tot parcursul programului, incalca in mod repetat regulile de circulatie, mai ales acele reguli pentru care soferii care au oprit neregulamentar sunt sanctionati cu blocarea rotii autoturismului si aplicarea unei taxe de eliberare in valoare de 100 lei.

SGU a postat chiar si un text pe pagina oficiala in care atrage atenția conducătorilor/posesorilor de autovehicule.

Iata textul:

„SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința posesorilor/conducătorilor de autovehicule că, începând din data de 18 mai a.c., angajații biroului de profil, din cadrul societății noastre, vor aplica măsurile de blocare în cazul autovechiculelor parcate neregulamentar pe teritoriul municipiului.

În acest sens, facem apel la respectarea reglementărilor menționate în legislația și actele normative în vigoare, în ceea ce privește staționarea/parcarea autovehiculelor în perimetrele special amenajate în acest scop.” pecizeaza S.G.U. in timp ce proprii angajati incalca zilnic codul rutier.

Dispretul fata de regulile de circulatie o arata chiar administratorul paginii oficiale care a postat de foarte multa vreme o fotografie in care este aratat cu mandrie autoturismul SGU intr-o evidenta contraventie!

Doua auto aflate parcate neregulamentar! Una sanctionata conform prevederilor legale si alta nu😀! Una in abatere, alta deasupra legii.

In urma articolelor publicate de mediasud.ro, in care sesizam incompatibilitatea modului de lucru a celor trimisi in teren de catre societate, am primit la acea vreme un comunicat in care conducera considera ca incalcălcarea Ordonantei de Urgenta nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice de catre angajatii SGU este îndreptațită, pentru că sistemele de blocare au in jur de 4,5 kg ( n-am gasit in O.U.G. 195/2002 o astfel de excepție de la lege)!

Dupa aceasta perioada de carantinare a intregii societati civile, SGU iese din nou la vanatoare de autovehicule parcate ilegal, bineinteles prin oprirea neregulametara a propriilor autoturisme .

Observam ca au schimbat masina, dar naravul ba!

Astazi 22.05.2020 in jurul orei 10.00 pe strada I.L. Caragiale, o strada cu sens unic si cu un spatiu „mort”, unde multe autoturisme opresc fara a avea acest drept,  pe zona hasurata, autoturismul SGU Ploiesti aflat in timpul programului stationeaza binemersi! Ai parcat neregulamentar? 100 lei deblocarea! SGU ai parcat neregulamentar? Asa si?

Poate primaria va infiinta o alta structura care sa se ocupe cu blocarea autoturismelor SGU, pentru ca nici politia nu sanctioneaza aceste incalcari repetate ale OUG 195/2002, facute in mod repetat de acelasi auto, ceeea ce arata ca o face in dispret fata de lege si in acelasi timp fata de cetatenii orasului.

Vom urmarii in continuare modul de lucru al angajatilor platiti din banii nostrii, pana acestia vor intelege sa respecte reglementarile in vigoare.

Conducatorii auto trebuie sa fie blocati in continuare legal ( ceea ce si intampla) , dar si angajatii SGU sa respecte legea!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Campanie electorala, la Ploiesti, in ritm de Hip Hop

Am gasit pe contul de YouTube Robuu, o melodie de susținere pentru Razvan-Toma Stanciulesc…