Acasa Front 2020! Asa arata o parcare, fix in centrul orasului Ploiesti, in spatele cladirii Telekom

2020! Asa arata o parcare, fix in centrul orasului Ploiesti, in spatele cladirii Telekom

3 min read
0
0
256

Orasul Ploiesti. Resedinta judetului Prahova. Cum arata orasul Ploiesti? Unii vor spune ca bine, altii vor spune ca rau! Unii vor spune ca Andrei Volosevici a fost un primar de exceptie….probabil, altii vor spune ca actualul primar Adrian Dobre n-a facut nimic….probabil. Insa desi unii s-au straduit mai mult decat altii putem spune ca fix in buricul orasului se afla cea mai dezafectata parcare din municipiu. Si asta se afla in spatele ansamblului de locuinte de pe strada Basarabilor, in spatele cladirii Telekom.

Un loc mai daramat si mai neamenajat ca terenul din spatele blocurilor ce se aliniaza pe str. Stefan Greceanu, nu veti mai gasi nici in orase mai mici, cu mai putine pretentii.

Dar cine sa-l asfalteze? Fostul primar? Actualul primar? Viitorul primar? Cine stie! Terenul este neinteresant pentru cel care conduce orasul pentru ca nu este la vedere. Cetateanul trebuie sa vada, trebuie sa asimileze ceea ce intreprinde edilul, ca asta conteaza pentru urmatoarele alegeri.

Locuitorii din Blocul L 3 sunt si ei alegatori, asta trebuie sa cunoasca cine este factor de decizie in cadrul primariei.

Asociatia doreste ca primaria sa asfalteze cat mai urgent acel spatiu ca ulterior sa poata fi montata o bariera iar locurile de parcare sa fie trasate pentru a se evita pe viitor scandalurile intre vecini.

Domnul Dobre stim ca are mult de lucru la carma unui oras asa de mare, dar totusi, macar in zona centrala sa avem asfalt ca suntem totusi in 2020. Asfalt! E mare dorinta oamenilor din zona? Un pic de asfalt…..

P.s. Daca e mult, sa ne trimiteti pe adresa redactiei un raspuns sa putem informa alegatorii din zona.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Campanie electorala, la Ploiesti, in ritm de Hip Hop

Am gasit pe contul de YouTube Robuu, o melodie de susținere pentru Razvan-Toma Stanciulesc…