Acasa Front Regele inselaciunilor prin metoda ” Accidentul” a fost condamnat de judecatorii ploiesteni la 27 de ani de inchisoare

Regele inselaciunilor prin metoda ” Accidentul” a fost condamnat de judecatorii ploiesteni la 27 de ani de inchisoare

2 min read
0
0
227

Metoda „Accidentul” prin intermediul căreia escrocii au reuşit să înşele mii de persoane cerându-le bani pentru a le scăpa rudele de închisoare are de departe un rege neîncoronat.

Suceveanul Andrei Popiţanu, un infractor deosebit de periculos, condamnat printre altele pentru că şi-a ucis iubita, a continuat să facă victime din spatele gratiilor prin cunoscuta metoda ” Accidentul”.

Împreună cu alte 16 persoane, Popiţanu a fost trimis în judecată de procurorii ploieşteni într-pentru înşelăciune in forma continuata. Judecătorii ploieşteni l-au condamnat pe Andrei Popiaţnu la 27 de ani, 6 luni şi 21 de zile de închisoare. Pedeapsa record reprezintă suma tuturor resturilor de pedeapsă pe care bărbatul le mai are de executat, acesta fiind condamnat şi în alte dosare de instanţele din zona Moldovei.

În acelaşi dosar, au mai primit condamnări record şi alţi complici ai suceveanului. Toţi sunt recidivişti, condamnaţi pentru înşelăciuni sau tâlhării care mai aveau de executat resturi de pedeapsă din alte cauze.

Printre aceştia se află Pavel Petru Anti, condamnat de Judecătoria Ploeiştei la 18 ani, 3 luni şi 20 de zile de închisoare, Holban Paul Marian, 19 ani de închisoare (2 ani şi 6.119 zile închisoare mai exact) Bogdan Ianoş Benchea, condamnat de Judecătoria Ploieşti la 15 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare. Alţi inculpaţi în acelaşi dosar, printre care se află şi femei şi rude ale escrocilor, au primit pedepse mult mai mici, între 5 şi 7 ani sau cu suspendare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…