Acasa Front Primarul Dumnezeu! A interzis parcarea autospecialelor in fața sediului Poliției Municipiului! Politia ( personală) Locală a fost trimisă sa aplice amenzi politiei nationale

Primarul Dumnezeu! A interzis parcarea autospecialelor in fața sediului Poliției Municipiului! Politia ( personală) Locală a fost trimisă sa aplice amenzi politiei nationale

6 min read
0
0
579

La ultima ședință a Comisiei de Sistematizare a Circulației din Baia Mare, primarul Cătălin Cherecheș (președintele comisiei) a avut o ieșire verbală jignitoare, atipică funcției publice pe care o deține, la adresa șefului Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, comisar de poliție Grigore Tomoiagă (38 de ani), pentru că acesta a atras atenția că una dintre propunerile edilului nu poate fi supusă votului comisiei, fiind nelegală. Edilul l-a jignit pe polițist în fața membrilor comisiei, iar acesta a părăsit sala, în semn de protest la ofensele declanșate de Cherecheș la adresa sa.

 

Până aici, nimic ieșit din comun în Baia Mare, unde primarul Cherecheș se poartă fix cum i s-a permis de către instituțiile statului, care mereu au făcut sluj și au avut reacții comportamentale de subordonare siropoasă față de Întâiul ales al urbei, cel care nu doar de acum are și senzația că este nu angajatul orașului, ci stăpânul lui.

 

Sigur, în urma acestui diferend, șeful Poliţiei Municipiului Baia Mare, comisar şef de poliţie Marius Velea, a făcut fix ce a știut el mai bine: a tăcut, înghițind în sec și mimând că nu știe ce s-a întâmplat – știți poza cu maimuța care-și acoperă ochii cu palmele, traducere ilustrată a verbalizării principiului mafiot „N-am văzut nimic”. Și acum acest derapaj ar fi fost trecut sub tăcere, dacă nu ar fi avut și urmări.

 

Iar acele urmări sunt cuantificate așa: considerând un afront al polițistului Tomoiagă faptul că acesta nu a rămas să asculte umilințele la care edilul considera necesar să-l supună și l-a lăsat să vorbească singur (adică doar în fața subordonaților din Primărie care fac parte din Comisia de Sistematizare a Circulației), primarul Cherecheș s-a gândit să se răzbune pe TOATĂ Poliția Municipală. Să le arate el… scuze, EL, cine e Jupânul orașului.

 

În consecință, în lipsa șefului Biroului Rutier al Poliției Municipiului Baia Mare, primarul Cherecheș a introdus ad-hoc un punct suplimentar pe ordinea de zi a ședinței: ridicarea dispensei (acordate tot de Comisia de Sistematizare a Circulației) conform căreia mașinile de serviciu ale poliției aveau permisiunea de a parca în fața sediului Poliției Municipiului. Până acum, în fața sediului Poliției Municipiului parcarea era intezisă, cu excepția mașinilor MAI, fapt reglementat nu doar de rațiune/normalitate, ci și de hotărârea Comisiei de Sistematizare, în acest sens sub semnul Parcarea Interzisă fiind montate plăcuțe adiționale care precizează acest fapt (cu excepția auto MAI).

 

În baza acelei răzbunătoare hotărâri a Comisiei de Sistematizare a Circulației, respectivele plăcuțe au fost… ridicate. Fapta s-a produs miercuri, 6 aprilie 2022. Urmează să fie trimisă Poliția Locală a slujbașului fidel Gheorghe Perian să pună sub ștergătoarele mașinilor Poliției Municipiului amenzi pentru parcarea în loc nepermis… Pentru că, v-am spus, este convins că EL e Jupânul orașului, EL e legea, EL e Miezu’, EL e de-a dreapta lui Dumnezeu, EL e Orașul. Bănuiesc că primarul Cherecheș chiar crede asta. Pentru că i s-a permis. Pentru că i-au permis.

Text preluat de pe www.2mnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…