Acasa Front Clujeanul Marius Balo arestat in Shanghai din 2014, transmite un mesaj de multumire romanilor care l-au sustinut, prin intermediul redactiei Mediasud

Clujeanul Marius Balo arestat in Shanghai din 2014, transmite un mesaj de multumire romanilor care l-au sustinut, prin intermediul redactiei Mediasud

4 min read
0
1
187
Profesorul clujean Marius Balo a fost eliberat în 29 martie după ce a şi-a ispăşit întreaga pedeapsă, respectiv 8 ani de închisoare în China, pentru o presupusă fraudă de 80 de dolari. Acesta este acum blocat în Shanghai, oraș aflat în lockdown din cauza unui focar de COVID, dar ar trebui să ajungă la Cluj pe data de 18 aprilie.
Clujeanul a trimis un mesaj către redactia www.mediasud.ro prin care le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături și l-au susținut în această perioadă, precizând că este blocat de 10 zile într-o cameră de hotel.
Text integral:
Iubiti prieteni,
membri ai redactiei Media Sud,

Numele meu este Marius Balo, sunt clujeanul care a fost intemnitat la Shanghai timp de 8 ani de zile. Am fost eliberat pe 27 martie, insa ma aflu in continuare la Shanghai deoarece orasul a intrat in lockdown complet.. mi s-au anulat deja doua zboruri, insa au reusit cei de acasa sa imi achizitioneze un nou bilet pentru data de 17 aprilie cu aterizare la Cluj pe 18. Sper din suflet ca sa nu se anuleze si acest zbor.
Fiind blocat de aproape 10 zile intr-o camera de hotel, am avut la indemana timp suficient pentru a parcurge o mare parte din articolele si reportajele de presa care s-au publicat in sprijinul meu in ultimii ani. Va marturisesc, aveam o oarecare idee despre faptul ca sunt sustinut intr-adevar de cei de acasa.. insa nu mi-am imaginat un asemenea efort concertat, timp de ani de zile, al atator oameni, incat sa ajunga sa imprime cauzei o asemenea anvergura.
Am ramas profund impresionat de generozitatea de care ati dat dovada, oferind timp si cerneala unei cauze singulare, pierduta in negura timpului la mii de kilometri distanta si practic divortata de realitatea romanilor de zi cu zi. Dumnezeu stie ca nu sunt vrednic de cuvintele frumoase pe care le-ati spus despre mine si nu ma oglindesc in caracterizarea de om bun si cinstit pe care mi-ati facut-o. Daca mi-ati sti pacatele, v-ati scarbi de mine.. insa nadajduiesc si eu la mila bunului Dumnezeu, ca acum odata eliberat, sa-mi indrepte pasii pe calea care duce catre libertatea aceea, absoluta si deplina, libertatea de pacat.
Doresc sa folosesc acest prilej pentru a va multumi pentru tot ceea ce ati facut pentru mine si il rog pe bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze iar mie sa imi daruiasca putere si pricepere pentru a ma arata vrednic de increderea pe care mi-ati acordat-o.
Cu deosebit respect si pretuire,

Marius Balo

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …