Acasa Front Pregătiti-va! Mâine 16 februarie incepe invazia rusă in Ucraina! Se adeveresc profetiile

Pregătiti-va! Mâine 16 februarie incepe invazia rusă in Ucraina! Se adeveresc profetiile

6 min read
0
0
423

“Ni se spune că 16 februarie va fi ziua invaziei. Vom transforma această dată în Ziua Unității. Am semnat deja decretul în acest sens. Le vom arăta tuturor cât de uniți suntem. Avem un mare scop european … vrem libertate și suntem dispuși să luptăm pentru ea. Toți vrem să trăim o viață fericită, iar fericirea aparține celor puternici, a declarat președintele Volodimir Zelenski în cadrul unui mesaj televizat.

Cu această ocazie, șeful statului a cerut oficialilor ucraineni, politicienilor și oamenilor de afaceri care au părăsit de curând țara să se întoarcă în următoarele 24 de ore, pentru a da un semnal de unitate.

Dispoziția, publicată pe site-ul președinției, are ca obiectiv “întărirea consolidării societății ucrainene, consolidarea rezistenței acesteia în fața amenințărilor hibride tot mai mari, propagandei, presiunii morale și psihologice asupra conștiinței publice. De asemenea, mai prevede creșterea cu 30% a salariilor militarilor și crearea unei platforme de informare a populației, cu amănunte despre statutul real al securității țării.

Prin decret, se solicită extinderea rapidă a forțelor de apărare teritorială bazate pe civilii proaspăt recrutați în sistemul militar. Armata de 261 de mii de oameni, care va supraveghea aceste unități, speră ca între 1,5 și 2 milioane de cetățeni să se alăture celor 11 mii de recruți și zecilor de mii de rezerviști.

Înalți oficiali americani au declarat pentru Der Spiegel și Politico că CIA are informații că Rusia ar putea ataca Ucraina miercurea aceasta, pe 16 februarie. Cele două publicații subliniază că jumătatea lunii a mai fost înaintată ca termen pentru o posibilă invazie și că nu este exclus ca această informație să fie răspândită deliberat de americani, cu scopul de a dejuca planurile Moscovei.

 

Războiul este iminent. Se adeveresc profețiile, care spun același lucru.

Arsenie Boca, cel care a prevazut si caderea regimului comunist si faptul ca va fi cea mai violenta „trecere” din Europa, cel care a pictat la manastirea Draganescu scene din Apocalipsa, dar si tehnologia legata de smartphone si alte device-uri ce aveau sa apara peste zeci de ani, a clarvizionat si vremurile pe care le traim in prezent.

Sfantul Ardealului vorbeste despre „flacarile” care inconjoara Romania dar si ca acestea vor fi cand foarte multi romani „vor fi plecati din tară”, in acelasi timp cand cei de la putere (vrajmasii) „va vor cerne” (segrega) si cand „va vor lua totul” (ceea ce s-a zis cu „marele reset”: „nu veti mai avea nimic si veti fi fericiti!”), dar si cand vor impune taxe si alte „ingradiri” (ceea ce vedem in zilele acestea).

„Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a spus părintele Arsenie Boca, potrivit mărturiilor măicuţei Septimia Manis din Codlea. „Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce”. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”, marturisesc Preoteasa Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …