Acasa Campina Administratia Câmpina a semnat un proiect ce sigură securitatea pacientilor din Spitalul Voila in caz de incendiu

Administratia Câmpina a semnat un proiect ce sigură securitatea pacientilor din Spitalul Voila in caz de incendiu

1 min read
0
0
269

Administratia Campina a semnat un contract de finanțare pentru un proiect care are ca scop creșterea siguranței pacienților la Spitalul Voila, din punct de vedere al securității la incendiu.

Acesta este un proiect depus anul trecut pe POIM și are o valoare de circa 740.000 lei, fonduri europene nerambursabile.

Siguranța pacienților este o prioritate atât pentru conducerea spitalului, cât și pentru noi, administrația locală‼️ Ați văzut ce se întâmplă la alte spitale în țară, unde din cauza suprasolicitării rețelelor de gaze și curent electric se produc incendii! Proiectul nostru prevede achiziționarea și montarea unor sisteme de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu la pavilioanele unde stau pacienții dar și la spațiile administrative. Mulțumesc conducerii Spitalului Voila pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în realizarea documentațiilor pentru acest proiect‼️ Un proiect similar l-am depus și pentru Spitalul Municipal„, a declarat primarul, Alin Moldoveanu pe pagina sa oficiala de Facebook.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…