Acasa Front Polițiștii de la Secția 2 anchetează o sinucidere! Un pacient confirmat cu Covid 19 și-a tăiat gâtul la Spitalul Movila

Polițiștii de la Secția 2 anchetează o sinucidere! Un pacient confirmat cu Covid 19 și-a tăiat gâtul la Spitalul Movila

7 min read
0
0
333

Într-unul dintre saloanele de boli infecțioase ale Spitalului Județean Ploiești s-au consumat, zilele trecute, scene cutremurătoare. Un bărbat care tocmai primise confirmarea că este infestat cu COVID-19 nu a suportat vestea și cel mai probabil speriat că va fi răpus de boală, și-a tăiat gâtul cu un cuțit. Rana a fost atât de adâncă încât omul, care avea 65 de ani, nu a mai putut fi salvat. Polițiștii din cadrul Sectiei 2 și procurori ploieșteni anchetează moartea violentă a bărbatului.

Pentru că nu s-a simit bine, iar simptomele erau foarte asemenătoare cu cele ale coronavirusului, bărbatul, însoțit de un membru al familiei, s-a dus la camera de primiri urgențe a Spitalului Județean Ploiești pentru consult și analize. După ce a trecut de triajul medical obligatoriu – în urma căruia doctorii au presupus că ar putea avea coronavirus, omului i s-a făcut testul pentru a afla dacă suspiciunile de infestare cu COVID-19 se confirmă. Cum rezultatul a ieșit pozitiv, bărbatul ce avea 65 de ani a fost redirecționat imediat pentru internare și tratament spre secția de boli infecțioase (n.r. Secția Movila) a unității medicale ploieștene.

Sinucigașul suferea și de leucemie
La scurt timp de la internare, chiar în salonul în care a fost repartizat, bărbatul a luat o decizie extremă, care a îngrozit pe toata lumea. Și-a pus capăt zilelor! Cu un cuțit, pacientul care tocmai fusese confirmat cu COVID-19, și-a tăiat gâtul. Scenele cutremurătoare s-au consumat fără ca vreunul dintre pacienți sau vreun cadru medical aflat în tură să-l vadă și să-l poată opri. Sinucigașul nu a lăsat nici un bilet în urma lui, însă este foarte probabil ca vestea că este bolnav de coronavirus să-l fi copleșit. Cu atât mai mult cu cât bărbatul suferea și de leucemie.
Cadrele medicale vor fi audiate conform procedurilor.
Cadavrul a fost preluat de medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru a fi autopsiat, având în vedere că moartea a fost una violentă, iar sinuciderea face acum obiectul unei anchete a polițiștilor și procurorilor ploieșteni. Surse judiciare vorbesc despre fatpul că prin birourile investigatorilor vor trece toti cei care a fost de gardă și aveau în grijă pacienții aflați în salonul unde bărbatul infestat cu COVOD-19 și-a tăiat gâtul.

”Firește, personalul care a fost de gardă în acea noapte va fi audiat, conform procedurilor. Principala ipoteză e sinuciderea, nu există indicii care să contureze o altă ipoteză a morții bărbatului și nici vinovăția vre unei persoane”, ne-au explicat surse judiciare.

Legat de gestul extrem al bărbatului reprezentanții biroului de presă al IPJ Prahova au delcarat:

” În cursul zilei de 19 octombrie, în jurul orei 22:30, politiștii Secției de Poliție Nr. 2 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 65 de ani, internat în cadrul unei unităţi sanitare, s-a tăiat utilizând un obiect tăietor-înțepător. Din nefericire, bărbatul a decedat. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă”.

Având în vedere că bărbatul care și-a luat viața fusese confirmat cu COVID-19, familia va trebui să respecte reguli stricte, impuse de alerta epidemiologică, atunci când îl vor înmormânta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste intreaga stire aici:

https://evz.ro/moarte-cutremuratoare-adusa-de-covid-19-oricine-o-poate-pati-nu-conteaza-varsta-sau-starea-de-sanatate.html

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ofiter DGA, spagar si informator pentru corupți

Inculpatul Martin Mihail, in calitate de ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei G…