Acasa Front Poliţia scoţiană vrea să aresteze un atacant de la Copenhaga după returul cu Celtic!

Poliţia scoţiană vrea să aresteze un atacant de la Copenhaga după returul cu Celtic!

2 min read
0
0
421

Celtic Glasgow a fost eliminată de FC Copenhaga în Europa League după un meci nebun în returul din 16-imi. Iar poliţia scoţiană s-a răzbunat pe jucătorii echipei daneze după victoria acestora cu 3-1 pe Celtic Park. A fost prima înfrângere în 2020 pentru Celtic.

Atacantul celor de la Copenhaga, Michael Santos, autor al unui gol, a fost acuzat de faptul că a atacat un ofiţer de poliţie pe stadion. Totul s-a petrecut după golul de 2-1 marcat de Pep Biel. Acesta a alergat spre peluză unde erau plasaţi membri ai forţelor de ordine şi stewarzi.

Aceştia au dat impresia că vor să-l împiedice pe jucător să se bucure, iar din spate vine Santos care busculează un poliţist din elan. Imaginile nu sunt clare, dar se vede cum acesta cade la pâmânt din ciocnirea cu Santos.

Un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene a dat câteva detalii despre incident.

“Doi bărbaţi cu vârstele de 26, respectiv 42 de ani, au fost puşi sub acuzare pentru agresiune pe Celtic Park. Procuratura va investiga acest caz,” a fost comunicatul sec.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…